top of page

TESTIMONIALS

Klanten worden vrienden.

Vincent L

Een tiental jaar geleden begon ik door overbelasting chronische pijn te ontwikkelen aan mijn rechterschouder, in die mate zelfs dat ik mijn favoriete sport, squash, moest opgeven. Dit bleek te wijten aan een ontsteken van een pees.

Na 5 jaar behandelingen met ontstekingsremmers, kine en massages koos ik 5 jaar geleden voor een operatie. Dit leidde tot een merkelijke verbetering, maar de pijn en hinder bleven elke dag sluimerend aanwezig.

Tot ik enkele maanden terug een getuigenis hoorde van een vergelijkbaar probleem met de pols. ik nam de proef op de som en ging bij Lieven te rade, en amper een vijftal acupunctuur beurten later, kan ik voor het eerst in tien jaar zeggen dat ik hinder- en pijnvrij ben.

Lieven: ik ben een fan!

Bedankt!

Op onze eigen manier zijn we allemaal, ieder in ons bedrijf, wel een beetje topsporter. Wat op het eind van de rit telt zijn de resultaten maar zonder een gezonde geest in een gezond lichaam kan je nooit het maximale nastreven.

Met de bureaustoel als een van mijn dagelijkse werkinstrumenten kreeg ik al tweemaal te kampen met een blokkage in de onderrug, een acuut probleem dat Lieven telkens wist op te lossen met o.a. acupunctuur.

Maar dat Lieven zoveel meer te bieden heeft dan twee gouden handen bewijzen zijn talrijke trainingsprogramma's voor energiebalans, voedingsadvies, antistress behandeling en nog zoveel meer. Een scan met de AcuGraph en je weet perfect hoe het gesteld is met jouw kostbaarste goed: je lichaam.

Lieven zijn vakkennis staat buiten kijf en de ontvangst in de Prins Albertstraat in Sint-Niklaas is hartelijk. Van kop tot teen, van boven naar beneden, loop eens binnen bij Lieven en hij stuwt je geest en je lichaam opnieuw naar ongekende hoogten.

Chris R

Iwan V

Daar ik nogal intensief aan wedstrijdzeilen doe, ben ik hierdoor aan een golfelleboog geraakt waar ik niet van af geraakte. Ik heb hiervoor verschillende artsen in België afgelopen met de daaraan gekoppelde behandelingen. Sommige mensen binnen onze sport die ook last hebben van een golfelleboog door overbelasting, zeiden mij dat je hier nooit van af zou geraakt. Zij hadden hiervoor ook als verschillende artsen afgelopen, zonder resultaat.

Doch dan zijn ze bij Lieven nog niet langs geweest, want lieven heeft mijn golfelleboog behandeld met acupunctuur. Na de nodige behandelingen waren mijn klachten verdwenen en een jaar later heb nog steeds geen last. Tijdens de behandelingen heeft Lieven oog voor de persoon in kwestie, luister, voelt, prikt en evalueert. De meeste mensen hebben wel wat schrik van naalden, maar ik zou zeggen overwin dit, want Lieven doet er wonderen mee. Aan allen die fysisch of psychisch (stress, ...) problemen hebben of meer uit zichzelf wil halen, één adres Lieven Wauters.

 

Lieven, nogmaals zeer hartelijk dank voor de goede zorgen.

bottom of page