top of page

ACUGRAPH

De 'energiemeter'

Acugraph Software

Het Acugraph Digital Meridian Imaging System is een computer gestuurde tool die gebruikt wordt om uw energetische status te analyseren en te documenteren. De AcuGraph meet de weerstand op specifieke acupunctuurpunten. In een kort en volledig pijnloos onderzoek wordt een vochtige probe  op 24 acupunctuur punten geplaatst om er de huidweerstand te meten. Door de metingen te vergelijken met de andere acupunctuurpunten en met gegevens uit een wereldwijde database krijgen we een schat aan informatie.

Het grote voordeel van de AcuGraph is dat het een objectieve meeting is die de verdeling van de energie (Qi) in ons lichaam perfect visualiseert. 

 


Wat is het resultaat van de meting? 

 

Na de meting verschijnt onmiddellijk op het scherm een grafiek die de verdeling van de energie (Qi) in elke meridiaan in kaart brengt. Via verschillende vormen van interpretatie kunnen we precies tonen hoe het gesteld is met uw energieniveau. We kunnen deze gegevens gebruiken om nog een volledigere behandeling op te starten Eén daarvan is de P.I.E. (Personal Integrated Energy), het persoonlijk energieniveau die een combinatie is van de hoeveelheid energie en de verdeling van die energie in de meridianen. Dit wordt uitgedrukt in één getal. Hierdoor kunnen we bij een latere meting je evolutie volgen.

bottom of page