top of page

DIENSTEN

Qi-Power &
Qi-Power-Plus

Kracht

=

Energie

=

Goesting

Qi-Power

Qi [tsjie] is het Chinese woord voor energie. Om de 6 weken wordt aan de hand van een energetische scan (AcuGraph) een balancerende behandeling toegepast. Hierdoor wordt het lichaam dat steeds op zoek is om zijn energie in evenwicht te brengen geholpen. Het gevolg hiervan is dat er meer inzetbare energie overblijft (power). Vergelijk het met een roeiboot met een gaatje in. Je kan dan wel stevig door roeien, maar af en toe moet je energie steken in het leegmaken van je boot.

De Q-Power aanpak beperkt de energielekken en behoudt je kracht en concentratie.

 

Qi-Power-Plus

Hierbij ga je nog een stap verder. 3 maal per week doe je thuis of op kantoor, een korte maar gerichte Qi-Power stimulatie (3’) door middel van een Qi-Pulse rood light laserpen.

De meest effectvolle plaatsen op je lichaam waar je met je laserpen dient te Qi-Poweren worden tijdens een 6 wekelijks update bepaald. Deze plaatsen worden duidelijk beschreven en getoond. Gemakkelijk dus. De laserpen is onderdeel van je maandabonnement.

Qi-Power-Plus verhoogt je energie, concentratie en daadkracht.

Heeft uw bedrijf een corner waar je tot rust kan komen? Misschien is het interessant om ons in contact brengen, zodat we ons Qi-Corner principe kunnen voorstellen.

bottom of page